Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Software Kenwood TS-2000




ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ Version :1.3.0 ΕΔΩ

Ένα απλό πρόγραμμα για τον έλεγχο του πομποδέκτη  Kenwood TS-2000 από τον υπολογιστή σας  μέσου σειριακής πόρτας RS232.
Λειτουργίες: 1) Ενεργοποιεί και απενεργοποιεί τον  πομποδέκτη.
2) Αλλάζει  Μπάντες πατώντας τα κουμπιά καθώς και με εισαγωγή με το πληκτρολόγιο της επιθυμητής συχνότητας στο πλαίσιο Sent freq.
3) Αλλάζει τα MODE.
4) Έχει βήμα 10Hz – 100Hz – 1Khz -5Khz με τα κουμπιά Down & Up καθώς και με την ρόδα του ποντικιού αν κάνετε κλικ επάνω στο συχνόμετρο.
5) Κάνει PTT δηλαδή εκπομπή πατώντας το κουμπί TXOFF.
6) Έχει Smeter & Power με μπάρες και ολογράφως .
7) Επιλογή σειριακής πόρτας και baudrate (Το baudrate να είναι το ίδιο με του πομποδέκτη για να επικοινωνήσει το πρόγραμμα με το TS-2000) .
8) Αύξηση και ελάττωση της ισχύος ανά 5 watts
9) Κάνοντας κλικ στο κουμπί Ex.ATU συντονίζει το εξωτερικό αυτόματο antenna tuner , ώστε από ένα απομακρυσμένο υπολογιστή να μπορείτε να μεταφερθείτε σε οποιαδήποτε συχνότητα και να συντονίσετε και με την βοήθεια του προγράμματος TeamViewer να κάνετε Remote QSO ,( φωνή και έλεγχος της επιφάνειας του απομακρυσμένου υπολογιστή  μέσου του TeamViewer).
10) Ποτενσιόμετρο αύξησης της έντασης του ηχείου.
11) Διαθέτει On/Off Compressor , On/Off NB & On/Off ANF.
12) DSP Filter Low & High Freq & Mic Gain.
 Είναι  πολύ απλό πρόγραμμα και το πιο ελαφρύ και γρήγορο και το μόνο που σας χρειάζεται είναι ένα σειριακό καλώδιο DB9-DB9 για να συνδέσετε τον πομποδέκτη με τον υπολογιστή. Λειτουργεί και δοκιμάστηκε σε 
Windows XP & 7.
73 de sv1hag


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog αυτό είναι αυστηρά τεχνικό ραδιοερασιτεχνικό και είναι δεκτά μόνο σχόλια τεχνικής φύσεως των πειραμάτων ή των κατασκευών που αναρτώνται στο blog . Σχόλια άλλου τύπου διαγράφονται.