Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

New version:1.2.0 YAESU FT-950/2000/5000


Download Software YAESU FT950-5000 Click Here
Στην έκδοση 1.2.0 έχει προστεθεί 1) Noise Reduction (NR ON & OFF) 2) Noise Blanker (NB ON & OFF & Wide ON) μαζί με δρομέα ρύθμισης 3) Προστέθηκε Cluster όπου ο χρήστης μπορεί να συνδεθεί μέσου Telnet από μία βάση δεδομένων που υπάρχει στο πρόγραμμα με έναν από τους 17 διαφορετικούς server που έχει η βάση δεδομένων , η βάση δεδομένων έχει την δυνατότητα νέας εγγραφής server  όπως και διαγραφής . Κάνοντας κλικ στο κουμπί Show Dx Spot του παραθύρου Telnet εμφανίζεται ένα νέο παράθυρο από όπου κάνοντας κλικ σε μια γραμμή εισέρχεται αυτόματα η συχνότητα του spot στο πλαίσιο εισαγωγής συχνότητας του κεντρικού παραθύρου από όπου με ένα κλικ στο κουμπί sent freq ο πομποδέκτης πάει στην συχνότητα του DX. 4) Έχει προστεθεί ένα νέο παράθυρο το οποίο έχει 30 μνήμες συχνότητας & mode  του VFO A.
Οδηγίες για να λειτουργήσετε το Telnet για Cluster , αφού καλέσετε από την γραμμή μενού του κεντρικού παραθύρου κάνοντας κλικ στο Cluster , εμφανίζεται το παράθυρο Telnet , σε αυτό το παράθυρο κάντε κλικ στο κουμπί Show Server στο νέο αυτό παράθυρο έχετε δυνατότητα με τα βελάκια να πάτε μπρος ή πίσω μέχρι να βρείτε με ποίον server θέλετε να συνδεθείτε κατόπιν κάντε κλικ στο κουμπί Είσοδος Server ώστε τα πεδία Host Name & Port να εισέλθουν στα αντίστοιχα πεδία του Telnet παραθύρου αυτήν την εργασία θα την κάνετε μόνο μια φορά δεν χρειάζεται άλλη γιατί η εφαρμογή έχει αποθηκεύσει την προτίμηση σας. Αφού εισαχθούν τα πεδία και έχετε συμπληρώσει το πεδίο Call με το Callsing σας και έχετε πατήσει το κουμπί Change Call, κάνετε κλικ στο connect και αμέσως θα συνδεθείτε με το server . Εμφανίστε το παράθυρο DX Spot κάνοντας κλικ στο κουμπί Show DX Spot.
Πιστεύω αυτή να είναι η τελευταία έκδοση εμένα με καλύπτουν οι λειτουργίες του εκτός αν βρεθεί κάποιο λάθος από εμένα η από εσάς που την χρησιμοποιείτε και βγει κάποια διόρθωση. Όσοι δεν γνωρίζεται καθόλου πως λειτουργεί η εφαρμογή , υπάρχει βίντεο στην ανάρτηση της έκδοσης 1.0.0 .
Αυτά είχε να πει ο Ποιητής ,διασκέδασα αρκετά για να δημιουργήσω αυτήν την εφαρμογή , είχε ενδιαφέρον γιατί δεν είχα ξανά ασχοληθεί με τα νέα μοντέλα της YAESU , απέκτησα μια επιπλέον γνώση και εύχομαι σε όσους κάνετε χρήση του προγράμματος Enjoy... 73 de sv1hag
Download Software YAESU FT950-5000 Click Here

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog αυτό είναι αυστηρά τεχνικό ραδιοερασιτεχνικό και είναι δεκτά μόνο σχόλια τεχνικής φύσεως των πειραμάτων ή των κατασκευών που αναρτώνται στο blog . Σχόλια άλλου τύπου διαγράφονται.