Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

HELLENIC PHASE SHIFT KEYING CLUB


Το Ελληνικό Club PSK είναι γεγονός και μέσα από το blog μου θα ήθελα να συγχαρώ τον Γιώργο SV1CDY που πραγματοποίησε την ιδέα του για την δημιουργία του Ελληνικού Club. Θα ήθελα να παροτρύνω τους νέους συναδέλφους ραδιοερασιτέχνες που θέλουν να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο mode PSK να εγγραφούν στο Club για πολλούς λόγους ένας και σπουδαιότερος είναι η εκμάθηση της σωστής εκπομπής του συγκεκριμένου mode , μέσα στο Club θα βρείτε έμπειρους χειριστές να σας διδάξουν. Η ιστοσελίδα του Ελληνικού Club PSK είναι : http://pskclub.gr/ .Καλωσορίζω και από εδώ τα μέλη του HPC και θα κάνω δώρο ένα S- Meter αναλογικό & ψηφιακό software με τον λογότυπο του Club , στα μέλη και όχι μόνο που έχουν πομποδέκτη YAESU FT-950 & FT-2000 & FT-5000.
Download program S-Meter YAESU Click here





73 de sv1hag

5 σχόλια:

  1. Γιαννη καλησπερα το δωρο σου ειναι πολυ ωραιο
    νασαι καλα και σε ευχαριστουμε γενικα για ολα αυτα
    που προσφερεις στο ωραιο μας χομπυ καλα DX 73
    sv1grj/8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκ μέρους του HPC σ' ευχαριστώ πολύ Γιάννη για την αφιέρωση που έκανες προς τη λέσχη μας, δημιουργώντας αυτό το λογισμικό που συνάμα είναι και ένα εύχρηστο εργαλείο για κάθε ραδιοερασιτέχνη.

    73,
    SV1CDY
    HPC #001

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ FT-817/857/897??? ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ!!! ΗΙ-ΗΙ-ΗΙ
    HPC#020
    73

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταμάτη είπαμε όποιος θέλει βρίσκει , εγώ εδώ είμαι , και στο ξαναλέω φέρε μου τις εντολές του Cat system οποιοδήποτε πομποδέκτη μαζί με τον πομποδέκτη για τεστ και σου φτιάχνω πρόγραμμα τηλεχειρισμού του πομποδέκτη από τον υπολογιστή.
    73 de sv1hag

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με την ευκαιρια αυτη Θελω να ευχαριστήσω και εγω με την σειρα μου τον Γιαννη για την μεγαλη του προσφορα στο χομπι

    SV1EPN (Μπαμπης ) 73!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog αυτό είναι αυστηρά τεχνικό ραδιοερασιτεχνικό και είναι δεκτά μόνο σχόλια τεχνικής φύσεως των πειραμάτων ή των κατασκευών που αναρτώνται στο blog . Σχόλια άλλου τύπου διαγράφονται.